Nyhed

Manowar vender tilbage til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Gruppens karriere spænder over mere end fire årtier

Den amerikanske true metal-gruppe Manowar er kendt for at trække på magiske og mytiske elementer i deres musik, hvor bandet særligt har draget inspiration fra den nordiske mytologi. Den 10. april 2022 vender gruppen tilbage til Danmark med en koncert i Forum Black Box i København på deres Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2022.

”Det er ingen hemmelighed, at skandinaver lever og elsker heavy metal! Passionen og kraften fra deres vikingeforfædre løber gennem deres årer… Vi glæder os til at vende tilbage til de lande, der så længe har inspireret os. Og til vores manowarriors dér siger jeg: Marker datoerne, skaf jeres billetter og spænd sikkerhedsselerne, for vi vil blæse jer bagover med en turné som ingen før!” udtaler bassist og keyboardspiller Joey DeMaio i en pressemeddelelse.


Manowar blev dannet i 1980 og har siden været med til at definere true metal-genren. Bandet udgav deres debutalbum, Battle Hymns, i 1982, og gruppens seneste udspil tager form af hele to albums fra 2019, Into Glory Ride Imperial Edition MMXIX og Hail To England Imperial Edition MMXIX.

GAFFA anmeldte sidst gruppen i 2016, hvor de gav koncert i SSC i Aarhus. Koncerten blev tildelt fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

Billetsalget starter den 7. december kl. 10.00 via allthingslive.dk og ticketmaster.dk.


Kom i stemning med den officielle trailer for turnéen her:

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Rocken er hverken død eller levende


ANNONCE