Nyhed

PREMIERE: Karen Juhl synger om det svære ved at være sig selv på nye single – hør den her

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren og sandskriveren er klar med sin anden single ”Thrill”

Sanger og sangskriver Karen Juhl har sit ståsted i popmusikken, men nærer en lige så stor kærlighed for r&b, eksperimenterende komposition og litteratur. Noget, der kommer til udtryk i Juhls debutsingle ”No Big Deal”, som blev udgivet med audiovisuelt videomateriale. Nyeste udspil fra sangeren er singlen ”Thrill”. En sang, der ligesom debutsinglen bevæger sig gennem forskellige genrer og skifter spor undervejs. Hør den nedenfor.

”'Thrill' er popsang kørt igennem computerens maskineri og strakt ud i et tranceagtigt lydbillede. Den handler om at boppe rundt i et shoppingcenter, og det svære ved at være sig selv i en verden, hvor filmplakater, sæsonens nye jakker og Tinder-tilbuddene inviterer til, at du kunne blive en anden,” udtaler Karen Juhl om singlen ”Thrill” i en pressemeddelelse.


Et tema, der går igen på begge singler er rastløshed, som afspejles gennem de opklippede beats og det flydende formsprog, hvor sangen undervejs skifter karakter ved at bevæge sig i genrer som spoken word og rap. Ifølge samme pressemeddelelse er det musik, der på én gang sætter lyd på, og stiller skarpt på den digitaliserede verden, der strømmer afsted, og et liv, der blot virker til at flyde med.”

Musikken er produceret i samarbejde med kollegaen Johan Feierskov, og begge numre vil være at finde på Karen Juhls kommende debut ep, der med titlen Endless er sat til at lande den 28. januar via Juhls eget label ROK, og siden som et selvstændigt online-værk med video, billede- og tekstmateriale.

Karen Juhl har tidligere udgivet musik under kunstnernavet KHAN. I 2018 gav hun under det alias koncert på Spot Festival. Hun agerer også forsanger i bandet Luumen, der i 2017 udgav ep’en Atlas.


LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Hurra for de musikere, der tør indrømme deres sårbarhed

ANNONCE