Nyhed

Bruce Springsteen frikendt for spirituskørsel

GAFFA.dk – alt om musik

Slipper med bøde på 3000 kroner

Under onsdagens retsmøde blev Bruce Springsteen frikendt for anklager om spirituskørsel og uagtsomhed i trafikken, rapporterer flere amerikanske medier, blandt andre Rolling Stone.

Som GAFFA tidligere har rapporteret, blev den 71-årige rockstjerne arresteret i en nationalpark i New Jersey i november sidste år på grund af mistanke om spirituskørsel (på motorcykel), uagtsomhed i trafikken og at have drukket alkohol på et offentligt sted. Springsteen, der aldrig før har været dømt for nogen forbrydelse, erkendte sig skyldig i sidstnævnte anklage og blev idømt en bøde på 500 dollar, cirka 3000 kroner. Dommeren droppede de to andre anklager på grund af manglende beviser.


Som en kilde tidligere har udtalt, var Springsteens alkoholindhold i blodet 0,2 promille efter at have indtaget to tequila-shots med en fan, langt fra 0,8 promille, der udgør grænseværdien for spirituskørsel i staten New Jersey. Dommeren siges at have spurgt rockstjernen, hvor lang tid han havde brug for til at betale bøden. Springsteen skulle derefter have svaret: "Jeg tror, ​​jeg kan betale med det samme, hr. Dommer."

LÆS OGSÅ: Bruce Springsteen-reklame fjernet efter anklage om spirituskørsel

ANNONCE