Nyhed

Bruce Springsteen-reklame fjernet efter anklage om spirituskørsel

GAFFA.dk – alt om musik

Jeep-reklame fjernet fra YouTube

Bruce Springsteen blev arresteret og anklaget for spirituskørsel og hensynsløs kørsel i New Jersey i november sidste år, og hændelsen får nu konsekvenser for sangeren.

Som følge af episoden, som fandt sted ved Gateway National Recreation Area i New Jersey, er sangerens nye reklamefilm for bilfirmaet Jeep blevet fjernet fra YouTube, skriver TMZ. Reklamen var Springsteens første reklame nogensinde, og i samarbejde med sangskriver og producer Ron Aniello havde han skrevet og produceret musikken til denne. Reklamen udkom i forbindelse med National Football League-eventet Super Bowl i søndags amerikansk tid. 


En talsperson for Jeep har kommenteret beslutningen om at trække reklamen tilbage: ‘’Det ville være upassende for os at kommentere på detaljerne vedrørende en sag, vi kun har læst om og ikke kan underbygge. Men det er også det rigtige at gøre, at vi pauser reklamen, indtil fakta er fastslået. Dens budskab om samfund og sammenhold er lige så relevant som nogensinde før. Det samme er budskabet om, at påvirket kørsel aldrig kan tolereres’’. Reklamen kan imidlertid stadig ses på Bruce Springsteens egen Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Bruce Springsteen arresteret for spirituskørsel

 


ANNONCE