Nyhed

GAFFA-PRISEN 2021: Vi rydder sendefladen og broadcaster 3,5 timers musik-tv

GAFFA.dk - alt om musik

På trods af pandemi bliver GAFFA-Prisen 2021 den største til dato – vi rydder sendefladen på TV2 Zulu og TV2 Play og broadcaster 3,5 timers musik-tv til dig. 

Der er én uge, til GAFFA-Priserne uddeles! Forberedelsene har været i gang længe, og i år leverer vi fuld smæk for skillingen, når vi sender både optakt, gallashow og efterfest direkte på TV2 Zulu og TV2 Play torsdag den 4. marts. 

En fejring af musikken og kulturen har sjældent været så tiltrængt som nu, og vi har taget det på vores kappe at arrangere et fuldt program til dig, der trænger til musik i dit liv. Ud over liveoptrædener fra Benjamin Hav, Jung, Arlo Parks, Dopha, Hugorm, Baest og Greta, så uddeler vi et hav af GAFFA-Priser til de artister, som vores læsere har stemt på. 

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: To fantastiske livenavne fuldender programmet – her kan du se showet

Afstemningen til GAFFA-Prisen har i år slået rekord. Over 23.000 unikke brugere har sat deres krydser, hvilket vidner om en ekstrem opbakning til den danske musikscene og et ønske om at få lov til at hylde dem, der har leveret soundtracket til vores allesammens lockdown. GAFFA-Prisen hylder musik-Danmark og giver samtidig artisterne mulighed for at sende kærlighed direkte tilbage i ansigterne på de fans, der har stemt, og som har bakket op i løbet af svære 2020.

Thomas Skov og Carsten Holm sørger for godt selskab, god stemning og skarp satire, når vi sammen skal se tilbage på musikåret 2020 – der er nok at tage fat på...

OPTAKT OG EFTERFEST

Vi ville sådan ønske, at vi kunne have inviteret jer med ind i Musikhuset, men fortvivl ikke, for det bliver stadig muligt at feste med hjemme fra stuerne. Følg med, når vi inviterer jer med indenfor på Hotel Radisson Red, hvor vores vært Emil Thorup styrer løjerne fra hotellets foyer og byder velkommen i sofaen til en masse vidunderlige gæster – både før og efter det store show.

Ud over de syv live-optrædender under hovedshowet disker vi også op med musikalske overraskelser til jer, når efterfesten løber af stablen. Stay tuned. 

SENDEPLAN TORSDAG DEN 4. MARTS (Live på TV2 Zulu og TV2 Play)

GAFFA-Prisen optakt: 20.25

GAFFA-Prisen 2021: 21.00

GAFFA-Prisen efterfest: 23.05

OBS: GAFFA-Prisen overholder naturligvis alle gældende restriktioner fra myndighedernes side.

ANNONCE