Nyhed

Green Day-musical udskydes

GAFFA.dk - Alt om musik

Forestillingen bygger på musik fra den ikoniske punkrock-gruppe Green Day

Musicalen Green Day’s American Idiot skulle have haft premiere på Østre Gasværk i slutningen af februar. Men med den stadig usikre og ganske uforudsigelige corona-situation og det tilhørende forsamlingsforbud in mente har musicalproducenten Heltemus valgt at rykke premieredatoen fire måneder frem til sommeren 2021. 

Direktøren for Heltemus, Tina Kronborg Hansen, udtaler: ‘’Jeg har næsten ikke ord for, hvor meget vi glæder os til at kunne gå rock-amok. Det har været en usikker og svær proces, og vi har forsøgt at udtænke alle tænkelige scenarier for, hvornår og hvordan genåbningen af samfundet har villet finde sted og heldigvis, så tør vi nu, efter mange, mange samtaler med diverse myndigheder, endelig lægge os fast på nye spilledatoer fra den 26. juni’’.

Musicalen er blevet spillet verden over, fra Broadway i New York til Australien og nu i Danmark. Forestillingen har fundet sted før i Danmark, i Den Grå Hal, men det er første gang, at opførelsen foregår i en dansk teatersal. Albummet American Idiot, som musicalen er bygget op om, indeholder kæmpehits som ‘’Boulevard of Broken Dreams’’ og ‘’Wake Me Up When September Ends’’.

Musicalen Green Day’s American Idiot har premiere 26. juni 2021 og spiller frem til 11. juli og igen fra 5. til 22. august 2021 på Øster Gasværk i København.

Billetter kan købes her.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Selvrealiseret ungdom i punkens finkulturANNONCE