Nyhed

Iced Earth-medlemmer forlader bandet efter guitarists stormløb på Kongressen

GAFFA.dk – alt om musik

Sanger og bassist går ud af gruppen

To medlemmer af det amerikanske metalband Iced Earth har nu forladt gruppen efter guitaristen Jon Schaffers deltagelse i stormen på den amerikanske kongres den 6. januar, skriver NME.

De to medlemmer er sanger Stu Block (billedet) og bassist Luke Appleton, der hver især fortæller om deres beslutning på de sociale medier (se nedenfor).


Stu Block skriver blandt andet: "Der er tidspunkter og begivenheder, hvor du er nødt til at gøre status og genevaluere dit liv, arbejde og fremtidige livsbane" og senere: "Tiden er inde til at komme videre, hele og blomstre" og "I skal ikke bekymre jer. Hold øje med nogle spændende ting på vej. Tiden er inde til at begynde et nyt kapitel. Vær gode mod hinanden."

Luke Appleton skriver: "Som svar på de nylige begivenheder har jeg informeret Iced Earths management og Jon, at jeg forlader gruppen med øjeblikkelig virkning."

De tilbageværende medlemmer af bandet er Jon Schaffer samt trommeslageren Brent Smedley, der endnu ikke har udtalt sig i offentligheden i eget navn. Gruppen har dog tidligere offentliggjort en fælles udtalelse, hvor de tog skarpt afstand fra angrebet på Kongressen.


Jon Schaffer, der let kunne genkendes på billeder inde fra Kongresbygningen, er nu anholdt og sigtet for blandt andet vold i en bygning lukket for offentligheden og for gadeuorden.

LÆS OGSÅ: Iced Earth-guitarist anholdt efter stormen på Kongressen

Hey All, Well, there are times and events when you have to take stock and re evaluate your life, work, and trajectory...


Slået op af Stu BlockMandag den 15. februar 2021

In response to recent events & circumstances, I have notified Iced Earth’s management and Jon that I will be resigning...

Slået op af Luke AppletonMandag den 15. februar 2021
ANNONCE