Nyhed

Kira Skov udsender duet med Bonnie "Prince" Billy og offentliggør albumdato

GAFFA.dk – alt om musik

Albummet Spirit Tree er ude den 14. maj

Kira Skov udgiver duetten ”We Won’t Go Quietly” sammen med den amerikanske singer-songwriter Bonnie "Prince" Billy. Sangen blev til under forårets lockdown og er inspireret af urolighederne i USA som følge af mordet på George Floyd. Skov kalder duetten for en kærlighedssang i sympati med bevægelsens opgør med ulighed og vold.

– Jeg indledte mit samarbejde med Bonnie "Prince" Billy på min forrige udgivelse The Echo of You, hvor han også var gæst på to sange. Jeg er stor fan Will (Oldham aka Bonnie "Prince" Billy), både som sanger og sangskriver, og det er en ære igen at synge sammen med ham og høre mine tekster og melodier formidlet af hans umiskendelige og besjælede stemme.

Singlen er mixet af den danske komponist, producer og musiker Trentemøller og er andet udspil fra Kira Skovs kommende duetplade Spirit Tree, som udkommer 14. maj. ”We Won’t Go Quietly” følger i hælene på nummeret ”Dusty Kate” med Mette Lindberg kendt fra blandt andet The Asteroids Galaxy Tour, som Skov udgav i december 2020.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Kira Skov og Mellemblond, Atlas, Aarhus - Stærk stemme brillerede med mange udtryk

Duetten kan høres her:

ANNONCE