Nyhed

Nordjysk koncertarrangør konkurs

GAFFA.dk – alt om musik

SparEvent i Hjørring kaster håndklædet i ringen

Den Hjørring-baserede koncertarrangør SparEvent må kaste håndklædet i ringen efter et år med corona-nedlukning og restriktioner. På sin hjemmeside skriver arrangørerne:

"Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi har begæret SparEvent IVS konkurs.
SparEvent IVS har ikke kunnet holde til et år med COVID-19 og de restriktioner, der har fulgt deraf. Det har umiddelbart betydet, at rigtig mange koncerter er flyttet – til nye datoer og lokationer. De få arrangementer, der blev afholdt i 2020, har desværre alle medført underskud pga. få koncertgæster og øgede udgifter.
 
Vi har til det sidste troet på, det var muligt at komme ovenpå igen, men må også erkende, at følgerne af koncertflytninger med mere ikke ophører med en vaccine – og vi kan derfor ikke se lyset for enden af tunnelen.
 
Derfor har skifteretten afsagt konkursdekret onsdag den 10.02.2021 med advokat Jens H. Bech som kurator. Sagsnummer 51025.
 
Billetholdere må henvende sig til deres billetudbydere om evt. afvikling eller mulig refusion af billetter. Konkursboet forventes ikke at kunne dække solgte billetter. Eventuelle øvrige krav skal anmeldes over for kurator Jens H. Bech, Advokaterne Amtmandstoften.
 
Vi takker for jeres deltagelse og støtte til SparEvents arrangementer gennem årene og de seneste par år til SparEvent IVS. Det har været en fornøjelse at lave koncerter i Hjørring kommune og omegn – og dele de mange oplevelser med Jer. Tak for jeres opbakning."
 
SparEvent skulle i år have afholdt koncerter med blandt andre Jacob Dinesen, Jonah Blacksmith, Allan Olsen, Sebastian Band (billedet) og Lis Sørensen på forskellige nordjyske lokaliteter, blandt andet Frysehuset i Hjørring og Østerbyhallen på Læsø.
 
ANNONCE