Nyhed

Stort dansk navn til Midtfyns Festival 2021

GAFFA.dk - Alt om musik

Festivalen kommer med en glædelig nyhed 

Midtfyns Festival har netop afsløret et stort navn til årets arrangement, nemlig den efterhånden legendariske sangerinde Sanne Salomonsen. Festivalen afholdes den 3. og 4. september.

Sanne Salomonsen har været et veletableret navn på den danske musikscene gennem de sidste fem årtier. Danmarks ‘’Rock Mama’’ spillede sidste år både en akustisk turné og en tour rundt omkring i landet med rockbandet Electric Guitars. Derfor er hun i topform til at levere både ballader og rockhits på Dyrskuepladsen i Ringe i det tidlige efterår.


Salomonsen er efterhånden en gammel kending på festivalen, hvor hun seks gange har optrådt under eget navn, foruden andre optrædener med Anne Linnet Band og Sneakers.  På programmet har festivalen, foruden Sanne Salomonsen, Hardinger Band med en hyldestkoncert til nyligt afdøde Michael Bundesen og Shu-bi-dua.

”Vi glæder os helt enormt til at præsentere Sanne Salomonsen på Midtfyns Festival. Jeg tror, at alle har en eller flere Sanne-sange, som vækker gode minder, så det bliver fantastisk at se hende udfolde hele sit store bagkatalog af hits”, udtaler Kim Skovby Klindt, som er leder af Midtfyns Festival.

Billetter til årets Midtfyns Festival kan købes lige her.


Læs også: Stemmerne og sangene holder stadig

Varm op med "Hjem":


ANNONCE