Nyhed

Tidligere FCK-fodboldspiller satser på musikken med ny single

”GAFFA.dk – alt om musik”

Se videoen til singlen ”Older” nedenfor

Den tidligere islandske fodboldspiller Rurik Gislason er gået sammen med landsmanden og produceren Doctor Victor om sangen ”Older”. Doctor Victor står blandt andet bag et af Islands største sommerhits, ”Sumargleðin” fra 2019, med over 1,6 millioner streams.

Vennerne Rurik og Doctor Victor har ud over musikken også karrierer som henholdsvis professionel atlet og læge bag sig. Det er netop disse krævende karrierer, der har fungeret som inspiration til den nye single:


"Older handler om vigtigheden i at have det sjovt og få det bedste ud af enhver situation. Ryste forventningerne af sig og gøre sit bedste for at forsøge at have det sjovt imens. Vi har begge konstant været presset til at blive bedre, større og hurtigere. Derfor vil vi gerne sprede budskabet om at nyde hver en del af dette smukke, skrøbelige og somme tider udfordrende liv, med alle dets op- og nedture," udtaler de to i en pressemeddelelse.

Se musikvideoen til "Older" her:


Rurik Gislason har spillet for Viborg FF, OB og FCK, men stoppede sin karriere i efteråret 2020. Fodboldspilleren blev for alvor kendt under kampen mellem Argentina og Island i forbindelse med VM i fodbold i 2018, hvorefter hans Instagram gik viralt. Gislasons karriere byder, ud over fodbolden og musikken, også på et ginmærke og et tøjbrand.

LÆS OGSÅ: ARTIKEL: Hvad superligaklubbernes musikvalg siger om dem

ANNONCE