Nyhed

Demi Lovato går i studiet efter angrebet på Kongressen

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg er rasende, pinligt berørt og skamfuld"

Overalt i verden har folk set chokerede med, mens demonstranter i går aftes dansk tid stormede den amerikanske kongresbygning i Washington D.C. for at stoppe kongresmedlemmernes formelle godkendelse af afstemningsresultatet fra præsidentvalget den 3. november, som Joe Biden vandt. Forinden havde den afgående præsident Donald Trump talt til demonstranterne foran Det Hvide Hus, hvor han gentog sin udokumenterede påstand om, at der var blevet svindlet med valgresultatet, og at han var blevet frastjålet valgsejren.

Optøjerne, som har kostet fire personer livet, men hvor roen nu er genoprettet, har straks fået Demi Lovato til at gå i studiet for at, må man antage, indspille en protestsang inspireret af de dramatiske og tragiske begivenheder. "Jeg er i studiet og arbejder på noget særligt efter gårsdagens angreb på demokratiet," skriver hun på Twitter og bruger hashtagget #impeachtrumptonight, altså "stil Trump for en rigsret i aften".


Demi Lovato skriver også: "Mit hjerte er knust. Det gør mig trist at indse, hvor naiv jeg var at tro, at dette ikke kunne ske, og så skete det alligevel. Her er vi så lige nu. For alle, der i kommentarfeltet vil spørge "Hvor er D7?" (Lovatos længe ventede kommende album, red.) eller venter på, at jeg skal synge i stedet for at udtale mig om, hvad der skal laves om i dette land ... DETTE ER GRUNDEN TIL, HVORFOR JEG OFFENTLIGGØR SÅ MEGET, JEG KAN. DETTE ER GRUNDEN TIL, JEG ER BEKYMRET. DETTE KAN IKKE SKE FUCKING MERE. Jeg er rasende, pinligt berørt og skamfuld".

Det er ikke første gang, popstjernen udtaler sig imod Donald Trump. Tilbage i oktober udgav hun den stærkt Trump-kritiske single "Commander in Chief".

Lovatos seneste album er Tell Me You Love Me fra 2017, et udspil der altså forventes snart at blive fulgt op af albummet D7, der, som titlen antyder, bliver hendes syvende af slagsen.


Kongressen har i øvrigt netop godkendt Joe Biden som USA's næste præsident, og han bliver, som traditionen foreskriver, indsat den 20. januar.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Demi Lovato fremføre stærk udgave af USA’s nationalsang til Super Bowl

ANNONCE