Nyhed

Lana Del Rey klar med dramatisk video og udgivelsesdato for album

GAFFA.dk – alt om musik

Chemtrails Over the Country Club er på gaden 19. marts

Lana Del Rey har nu offentliggjort udgivelsesdatoen for sit kommende, syvende studiealbum Chemtrails Over the Country Club. 19. marts udkommer albummet, og Del Rey har også udgivet endnu en forsmag på albummet. Denne gang er der tale om titelnummeret, som er endnu en klaverballade i bedste Del Rey-stil ligesom forgængeren, "Let Me Love You Like a Woman".

Den amerikanske sanger og sangskriver er også klar med en video til sangen, en video, der begynder som en klassisk Del Rey-video med retroæstetik og kørsel i åben sportsvogn – dog tilsat 2020-mundbind – og noget, der virker som hjemmevideo-klip, men så kommer der en dramatisk udvikling midtvejs. Se videoen ovenfor.


Del Rey præsenterede det nye nummer i går hos Annie Mac på BBC Radio 1, hvor hun også blev udspurgt om sit syn om stormen på den amerikanske kongresbygning i sidste uge. Her udtalte hun blandt andet:

"Trumps galskab ... så slem som den end var, var den virkelig nødvendig. Vi havde virkelig behov for at tænke over det største problem i vores verden, som ikke er klimaforandringer, men sociopati og narcissisme. Især i Amerika. Det vil slå verden ihjel. Det er ikke kapitalisme, det er narcissisme."

Lana Del Reys kommende album kommer til at indeholde 11 sange, herunder en fortolkning af Joni Mitchells "For Free" fra 1970.


LÆS OGSÅ:  Frontmændene fordømmer "censur" af Trump

 

 


ANNONCE