Nyhed

Malk de Koijn genudgiver album i jubilæumsudgave

GAFFA.dk – alt om musik

Tobak to the Fromtime udkommer i 10 års jubilæumsudgave

Den stilskabende hiphop-trio Malk de Koijn genudgiver deres tredje og hidtil seneste album, Tobak to the Fromtime fra 2011, i en 10 års jubilæumsudgave.

Albummet, der blandt andet indeholder hits som "Pige, Girl" og "Weekendkriger", har solgt til platin og for tiden er udsolgt, bliver genudgivet på dobbeltvinyl i tre gange 500 eksemplarer – 500 på sort vinyl, 500 i guld og 500 i sølv. Vinylerne udkommer den 5. februar.

Anmelderne var over en bred kam begejstrede for albummet, da det udkom tilbage i 2011. Også GAFFA, der uddelte fem stjerner til udgivelsen og blandt andet skrev: "Lyden er skramlet og 90'er-old-school, som kun "original old-schoolers" kan være det, men det passer virkelig godt til Malk de Koijn. Ikke fordi de ikke har fornyet og udviklet sig, men lige præcis Malk De Koijns univers kræver og passer godt til noget, der er alt andet end poleret og strømlinet".

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Har du klappet din hoddok i dag?

Malk de Koijn alias Blæs Bukki, Geolo G og Tue Track debuterede i 1998 med albummet Smash Hit in Aberdeen, der straks markerede dem som et originalt indslag på den danske hiphop-scene med deres kreative tekster og alsidige produktioner. Albummet fik forrygende anmeldelser og indeholdt blandt andet ballade-klassikeren "Kosmisk kaos". Det blev i 2002 fulgt op af det lige så roste Sneglzilla, der blandt andet indeholdt hittet "Vi tager fuglen på dig". Begge album fik i øvrigt de maksimale seks stjerner af GAFFA.

Den ikke særligt produktive trio har turneret to gange i 2020, både for biler og for et siddende publikum, men spillede her udelukkende gamle numre.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Malk De Koijn er stadig tre bananer, vi ikke kan – eller må – nå

Varm op med "Weekendkriger":

ANNONCE