Nyhed

Resten af bandet udtaler sig efter guitaristens medvirken ved stormen på kongressen

GAFFA.dk – alt om musik

"Først og fremmest tolererer eller støtter vi absolut IKKE optøjer"

Metalbandet Iced Earth har nu udtalt sig efter begivenhederne på Capitol i Washington, hvor bandets guitarist, primære sangskriver og stifter Jon Schaffer tilsyneladende deltog. Resten af ​​bandet taler nu på deres egne sociale medier. Følgende udsagn kan findes på sangeren Stu Blocks Facebook-side (se nedenfor):

"Vi vil takke dem, der har sendt os støttende ord de seneste dage. Nogle af jer har været bekymrede over vores tavshed, som vi forstår. Vi havde brug for lidt tid til at behandle oplysningerne og finde ud af nogle fakta, før vi gik ud med en udtalelse. Først og fremmest tolererer eller støtter vi absolut IKKE optøjer eller den vold, som oprørerne var involveret i på Capitol den 6. januar. Vi håber, at alle involverede fra den dag vil blive stillet for retten, at begivenhederne vil blive undersøgt, og at de bliver holdt ansvarlige for deres handlinger.


Med knuste hjerter sender vi vores kærlighed og medfølelse til alle, der lider efter begivenhederne den 6. januar. Vi er dybt triste, og vores hjerte går ud til familierne til dem, der mistede deres liv den dag. Der er ingen ord, der kan trøste. I skal vide, at vi er sammen med jer i chok, sorg og lidelse. Stor kærlighed til jer alle. Stu, Luke, Jake, Brent”

Nogle af kommentarerne til dette indlæg er kritiske, da bandet ikke kommenterer Jon Schaffer direkte. Bandet har også slettet alle indlæg på deres officielle Facebook-side, der er offentliggjort efter 10. november. Disse var fyldt med rasende kommentarer og videoer af fans, der slog på plakater af bandet og ødelagde merchandise. Kritiske fans er nu også begyndt at kommentere indlæg, der blev offentliggjort inden 10. november.

Jon Schaffer er eftersøgt af det føderale politi, ifølge TMZ.


LÆS OGSÅ: Her stormer guitaristen Kongressen – deltager i det voldsomme oprør

We want to thank those of you who have sent words of support in recent days. Some of you have been concerned by our...

Slået op af Stu BlockLørdag den 9. januar 2021
ANNONCE