Nyhed

Britney Spears' manager siger op – selv ønsker hun pension

GAFFA.dk - alt om musik

Larry Rudolph, der har været Britney Spears' manager siden hendes gennembrud, har sagt op og nævner også, at sangerinden ønsker at gå på pension.  

I går skrev vi historien om, at Britney Spears ringede 911 inden sin meget omtalte høring i sagen om hendes værgemål. Her kom det frem, at Spears ville anmelde faderen Jamie Spears og Jodi Montgomery for misbrug af værgemålet. 

Nu har Britney Spears' manager gennem alle hendes aktive år i musikbranchen Larry Rudolph skrevet et brev til værgerne, rapporterer Deadline


LÆS OGSÅ: Britney Spears ringede 112 natten før altafgørende høring om værgemål

"Det er 2 1/2 år siden Britney og jeg sidst kommunikerede, og dengang informerede hun mig om, at hun ville tage pause fra musikken på ubestemt tid. Tidligere i dag blev jeg gjort opmærksom på, at Britney har givet udtryk for, at hun officielt vil gå på pension. 

Som I ved, så har jeg aldrig været en del af værgemålet over Britney, ej heller taget del i deres handlinger, så jeg er ikke fortrolig med sagens specifikke detaljer. På Britneys opfordring blev jeg i sin tid hyret til at hjælpe med at assistere hende med sin karriere. Som hendes manager tror jeg på, at det er i hendes bedste interesse, at jeg siger op, da der ikke længere er brug for mine professionelle tjenester."


I følge Deadline tilføjede Rudolph, at han ønsker Britney "alt det bedste". 

Britney Spears har siden 2008 været under et værgemål, der betyder, at hun ikke bestemmer over hverken sit eget liv, sin karriere eller sin egen krop. De seneste år er der kommet fokus på, at værgemålet i sin bizarre konstellation er imod basale menneskerettigheder. Senest efter at hun selv har givet udtryk for, hvor traumatiserende denne periode har været for hende. 

LÆS OGSÅ: Britney Spears udtaler sig i retten for første gang i værgemålssag


ANNONCE