Nyhed

Fed ny funktion til Apple Music – kun til Android

GAFFA.dk – alt om musik

Der er lige kommet en større opdatering til Apples musik-app til Android og dermed også en funktion, vi ikke kan finde på iOS-versionen

Det er muligvis første gang i verdenshistorien, at Apple har valgt at udrulle en funktion på en Android-version af et af deres produkter, som du ikke kan finde på deres iOS-version. Faktisk er vi gennem mange år vænnet til, at de altid kommer med superfede funktioner på deres iOS-apps, mens Android-versionerne har måttet halte sig igennem med forældede funktioner meget længe efter, vi har set opdateringerne på Apples indfødte system.

Men den tendens har Apple så brudt nu. De har lige opdateret Apple Music til Android-mobilerne og introduceret en funktion, der automatisk laver et cross fade mellem to på hinanden følgende musiknumre.


Det betyder to ting, for det første at Android slog iOS, når det kommer til at indføre cross fade, for det andet at den cross fade funktion er smart og ikke bare en standardindstilling.

På din Mac-computer kan du godt vælge cross fade mellem musiknumre, men der skal du vælge længden af klippet, mens du på Android kan lade app’en analysere, hvornår det er bedst og smartest at lægge det cross fade.

Hvornår, og om, den funktion kommer til Apples eget univers, fortæller Apple endnu intet om, men det er noget, der står højt på mange ønskelister, det og så en smart dj-funktion i Siri.


LÆS OGSÅ: Samsung udskyder lanceringen af ny smartphone

ANNONCE