Nyhed

KIDD, Artigeardit og nye danske talenter giver støttekoncert for ungdommen

GAFFA.dk – alt om musik

Også blandt andre Marcus.wav, Bathsheba og FVN kan opleves til koncerten

KIDD (billedet), Artigeardit og en række yngre danske talenter giver den 7. september koncerten GivOrdLyd! på Teglværket i Københavns Sydhavn til støtte for foreningen headspace Danmark, der arbejder med rådgivning for børn og unge fra 12-25 år.

Foruden KIDD og Artigeardit er de optrædende den nybagte KarriereKanonen-vinder Marcus.wav samt Bathsheba, FVN, RoseeLu og Mags, og flere navne offentliggøres senere. En række repræsentanter for ungdommen vil holde taler. Koncerten vil finde sted fra 16.30-21.30.


”Der er for meget pres, for mange uopnåelige forventninger, for mange krav og alt, alt for få, der lytter til, hvordan unge egentlig går rundt og har det. Nu giver vi dem ordet. Lader dem fortælle alle os andre, hvorfor det er, de mistrives. Og hvad der skal til for at skabe forandring. Den forandring vil vi støtte dem i,” siger Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark i en pressemeddelelse.

Udgangspunktet for koncerten er den stigende mistrivsel hos unge, ikke mindst under coronakrisen.

Radiovært og skribent Ida-Sophia bliver dagens konferencier.


”Jeg er med stor glæde vært for koncerten, fordi jeg ved, hvor stort et behov der er for at sætte fokus på, at det er okay ikke at føle, at man passer ind i de normative forventninger til konstant positivitet, glæde og gå-på-mod. Jeg ønsker at være med til at skabe et trygt rum for unge mennesker, der har det svært, ligesom jeg også selv har haft og stadig til tider stadig kan have. Præcis sådan et rum føler jeg, koncerten bliver, og jeg glæder mig til, at vi kan høre god musik og blive klogere på følelser og hinanden på samme tid,” siger Ida-Sophia i en pressemeddelelse.

Billetter kan købes her

LÆS OGSÅ: DANMARKS STATISTIK: Dansk musik taber i stigende grad til udenlandsk musik


Varm op med KIDDs store hit "Buongiorno":

ANNONCE