Nyhed

Stella Polaris klar med årets program

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev Nouvelle Vague, Dopha, Greta og mange flere – live eller online

Chillout-festivalen Stella Polaris bliver, som tidligere annonceret, i år afviklet lørdag den 7. august i en kombination af live- og såkaldte satellit-events, ligesom det hele bliver livestreamet, og nu er programmet klar.

Det franske lounge/bossa nova/new wave-fænomen Nouvelle Vague og danske Dopha giver koncert på Slotsplænen i Frederiksberg Have, mens Greta bliver live-indslag i Borchs Gård i Kolding. Den israelske dj Guy J, engelske Alan Dixon samt de to mangeårige Stella Polaris-bagmænd Kalle B og Nicka binder dagen sammen med mix fra dj-pulten.

Musikprogrammet fra Slotsplænen transmitteres til de to satellit-events (med anlæg, barer og madboder, men ingen livemusik) i Søndermarken og Grøndalsparken på Frederiksberg samt til Kolding, der dog også får sin helt egen koncert (som nævnt med Greta) i løbet af dagen.

Musikprogrammet vil ud over transmissionen til satellit-arrangementerne blive streamet på Mixcloud, Facebook, YouTube med flere, så det ligesom sidste år bliver muligt at afholde sin egen Stella Polaris DIY hjemme i haven, i sit sommerhus eller på sin altan, eller hvor man nu ellers befinder sig og har lyst til et skud chillout-stemning.


Mere info om de enkelte begivenheder følger.

Sidste år blev Stella Polaris grundet coronapandemien kun afholdt ét sted, i Bakkehusets Have på Frederiksberg for 75 siddende gæster, og ellers livestreamet. 

Stella Polaris fandt første gang sted i Vennelystparken i 1997 og har gennem årene langsomt vokset sig større med events i København, Aarhus og flere andre større danske byer og en kombination af dj-sæt og liveoptrædener. I 2019 blev festivalen afholdt i Kolding, Sønderborg, Aarhus og Frederiksberg. Når der ikke er corona-restriktioner, samler festivalen, der normalt har gratis adgang, hvert år cirka 100.000 tilhørere i alle aldre, hvilket ifølge arrangørerne gør den til verdens største chillout-festival.


LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

Varm op med først Dopha, dernæst Greta, begge fra GAFFA-Prisen 2021:

ANNONCE