Nyhed

Guide: Ugens bedste sange

Denne uge byder på alt - lige fra britiske Foals til skarpe, danske børnesange

Man kan ikke ligefrem beskylde juni måned for at sparke den danske sommer i gang. NorthSide blev desværre ramt af et koldt skyl, så mens vi venter på Roskilde Festival fyrer op for musikken og krydser for, at juli-vejret vender brat, kan vi jo passende dykke ned i denne uges bedste sange. Du kan høre dem i WiMP og Spotify her forneden.

Foals (billedet) er stærkt tilbage efter deres anmelderroste album "Holy Fire" fra 2013. "What Went Down" hedder den nye single, og den bliver af den britiske Oxford-gruppe beskrevet som det mest slagkraftige, de nogensinde har indspillet.

Emma Acs er på vej med sit andet album til efteråret. Herfra kommer singlen, "Magnetic Field". Debutalbummet, "Champagne", udkom i 2011, og her kvitterede GAFFAs musikanmelder Christian Erin-Madsen med fire stjerner under overskriften: "Trip på fandenivoldsk og ungdommelig sen-tresser-nostalgi i en opdateret støbning."

Lidt godt til ungerne skal der også være. Kalle B er klar med sin anden skive af nutidig popmusik for børn - "Pippelipop 2" hedder den. På "Duen" har han slået pjalterne sammen med Thomas Buttenschön. GAFFAs Espen Strunk giver fire stjerner og skriver blandt andet: "Det er en nobel ambition, som Kalle B og hans kendte gæster lykkes med på Pippelipop 2, som sømløst fortsætter den friske og veloplagte stil fra forgængeren." 

Hør ovenstående og mange flere i WiMP eller Spotfiy lige her:

ANNONCE