Nyhed

The War On Drugs giver to danske koncerter og lover album – hør ny single

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album til oktober, to koncerter i København til marts

Det amerikanske indierockband The War On Drugs annoncerer nyt album og en turné, der bringer dem til KB Hallen i København både 30. og 31. marts 2022.

Gruppen under ledelse af sanger, sangskriver og guitarist Adam Granduciel udsender den 29. oktober deres femte studiealbum, I Don’t Live Here Anymore, opfølgeren til 2017's A Deeper Understanding, der fik fremragende anmeldelser af talrige medier, herunder GAFFA, og gav bandet deres første Grammy, i kategorien Best Rock Album. Førstesinglen fra det nye album, "Living Proof", er netop udsendt – hør den nedenfor. Sangen er i øvrigt indspillet live i studiet, hvilket er noget atypisk for gruppen.


The War On Drugs blev dannet i Philadelphia 2005 af Adam Granduciel og Kurt Vile, der senere forlod gruppen til fordel for en solokarriere, mens nye medlemmer er kommet til gennem årene, blandt andre saxofonisten John Natchez, der er en central del af bandets ofte storladne lydbillede. De udgav deres debutalbum Wagonwheel Blues i 2008 og fik deres store gennembrud med det tredje album Lost in the Dream fra 2014, et udspil, der blandt indeholdt hittene "Under the Pressure" og "Red Eyes", som begge må siges at være blevet nyklassikere inden for indierock.

Bandet gav deres første danske koncert på Loppen i september 2011 og deres hidtil seneste på NorthSide 2019, hvor GAFFAs anmelder var i højt humør.

LÆS OGSÅ: Ingen slinger i indievalsen


Billetsalget er netop begyndt på billetlugen.dk og kbhallen.dk

Varm op med bandets nye single og video, "Living Proof":
 
 
ANNONCE