Nyhed

Iggy Pop giver to koncerter i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren, der har mere end 50 års erfaring i sit felt, inviterer sine danske fans til hele to koncerter, når han besøger landet næste sommer

Det 74-årige rockikon Iggy Pop lægger vejen forbi Danmark på sin kommende verdensturne næste år og giver i den anledning to koncerter. Den ene bliver afholdt den 3. juni på Værket i Randers, og den anden finder sted den 5. juni i Falkoner Salen i København. 

Sangeren optrådte senest for et dansk publikum i 2018, da han var ét af hovednavnene på den fynske musikfestival Tinderbox. “Attituden. Flabetheden. Glæden ved at krabbe rundt på scenen. Det virker alt sammen ægte og stadig formidabelt fokuseret”, skrev GAFFAs anmelder dengang om koncerten:

“Som en balstyrisk masterclass i en af rockens udviklingsstrenge fra primo 70’ernes newyorkerklubscene, over punk, via så forskellige genrer som grunge og heavy metal – til moderne indierock”.

Iggy Pop har udsendt plader siden 1968, først som frontfigur i The Stooges på tre album og siden som solist og sideløbende igen med Stooges fra 2003-2013. Hans solodebut The Idiot udkom i 1977 og var ligesom opfølgeren Lust for Life fra samme år produceret af David Bowie, der ligeledes agerede instrumentalist på udgivelserne. I samme periode boede de to også sammen i Berlin. Som soloartist har han udgivet 18 studiealbum, senest Free i 2019

Iggy Pop var programsat til Smukfest 2020, men den blev som bekendt aflyst.

Billetsalget starter på fredag den 18. juni klokken 10, og billetter kan købes via Værket og Ticketmaster.  

LÆS OGSÅ: Stort interview med 70 års fødselaren Iggy Pop: – Jeg tror ikke, rockmusikken nogensinde kommer tilbage 

 

Varm op til koncerten med “The Passenger” fra 1977:

ANNONCE