Nyhed

Joyce drager på danmarksturné

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet drager landet rundt i oktober og november

Det unge postpunk/pop/rockband Joyce havde et aktivt år sidste år trods coronanedlukning, og nu annoncerer de deres første danmarksturné for et stående publikum.

"Vores debutalbum er kulminationen af vores første år sammen som band: en indkapsling af vores fælles drømme, tanker, nedture og opture, branderter, passion, venskab, vores liv. Vi glæder os til at spille alle numrene fra pladen – og måske endda et par helt nye – for et forhåbentligt stående publikum. Det er gået stærkt for os, og vi har redet med på bølgen takket være vores fans – det har været for sygt, og vi er kun lige startet," udtaler bandet i en pressemeddelelse.


Joyce fik i 2020 radiohits med "Djævlen", "Formskifter" og "Åh nej, chefen ringer", udgav deres meget roste debutalbum Formskifter og nåede trods alt at give en del koncerter, primært for et siddende publikum. De blev også nomineret til Talent-prisen til P3 Guld (den gik dog til Ganger), Formskifter blev kåret til årets album af GAFFAs skribenter, og de fik hele seks Steppeulv-nomineringer – priserne uddeles efter et par udskydelser den 27. juni på Bremen Teater.

For nylig er bandets bassist Albert Louis Mose i øvrigt gået ud i al venskabelighed for at fokusere på andre ting, og Joyce er dermed gået fra fem til fire medlemmer.

LÆS OGSÅ: Her er årets 20 bedste danske album


Joyce kan opleves følgende steder:

On. 27/10 – Odense, Posten

To. 28/10 – Aalborg, Skråen


Fr. 29/10 – Thisted, Spillestedet Thy

Lø. 30/10 – Silkeborg, Rampelys

To. 04/11 – Randers, Værket, Turbinen


Fr. 05/11 – Grenå, Pavillonen

Lø. 06/11 – Viborg, Paletten

To. 11/11 – Slagelse, Badeanstalten


Fr. 12/11 – Roskilde, Gimle

Lø. 13/11 – Vordingborg, Stars

On. 17/11 – Herning, Fermaten


To. 18/11 – Esbjerg, Tobakken

Fr. 19/11 – Aarhus, Train

To. 25/11 – København, Store Vega


Fr. 26/11 – Køge, Tapperiet

Lø. 27/11 – Svendborg, Harders

Billetsalget er netop begyndt via www.gig.to/joyce 


Varm op med "Formskifter":

ANNONCE