Nyhed

Klassisk musik møder Jenny Wilson, Soleima, Lydmor med flere i København

GAFFA.dk – alt om musik

Det Kongelige Teater og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan inviterer til livemusik i sommersolen i hjertet af København

Det Kongelige Teater og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan præsenterer koncertrækken Klassisk på Kyssetrappen, der bliver afholdt ved Ofelia Plads i København. I år består programmet af OfeliaKvartetten, Københavns Messingkvintet, Soleima, Andreas Brantelid, Bjarke Mogensen, Opus Zoo, Den Danske Strygekvartet, Jenny Wilson, Lydmor og Who Killed Bambi.

Arrangementet blev første gang afviklet i 2017, og i år bliver den første koncert skudt i gang den 24. juni af Ofeliakvartetten, der består af musikere fra Det Kongelige Teater. Herefter vil der være koncerter over otte forskellige dage, indtil Lydmor & Who Killed Bambi slutter koncertrækken af igen den 2. september. Se hele programmet længere nede. 


Til de klassiske koncerter vil både Jenny Wilson og Lydmor være akkompagneret af strygerensemblet Who Killed Bambi. Soleima vil fremføre nye, originale versioner af sine hits, ledsaget af strygekvartetten LiveStrings. De dygtige instrumentalister i Københavns Messingkvartet og Den Danske Strygekvartet vil ligeledes forsynes publikum med smuk, klassisk musik. Den talentfulde accordeonist Bjarke Mogensen vil både optræde med den internationalt anerkendte cellist Andreas Brantelid og med kvintetten Opus Zoo

Grundet restriktionerne vil koncerterne have begrænset kapacitet. Arrangementerne er gratis, men kræver, at man har bestilt billetter på forhånd, hvortil der vil være et lille billetgebyr. Der kan bestilles billetter til de tre første koncerter fra den 10. juni, og til de resterende koncerter vil billetter kunnes bestilles en måned forinden. 

Læs mere og bestil billetter på Det Kongelige Teaters hjemmeside.


LÆS OGSÅ: Distortion laver surprise-begivenheder  

 

Se det fulde program her:


24. juni: OfeliaKvartetten

1. juli: Københavns Messingkvintet

8. juli: Soleima + strygere


29. juli: Andreas Brantelid & Bjarke Mogensen

12. august: Bjarke Mogensen & Opus Zoo

18. august: Den Danske Strygekvartet


26. august: Jenny Wilson & Who Killed Bambi

2. september: Lydmor & Who Killed Bambi

ANNONCE