Nyhed

L.O.C. optræder på dansk festival

GAFFA.dk – alt om musik

L.O.C. lukker og slukker på festivalens Urban-dag

Den nystartede Amager-festival ØreSound fortsætter med at offentliggøre navne, og denne gang gælder det den danske hiphop-veteran L.O.C., som lukker og slukker på festivalens urban-dag torsdag den 12. august. Koncerten bliver L.O.C.s første festivaloptræden siden 2019. Sidste år kunne man kun opleve ham til drive-in-koncerter.

L.O.C. kan i år fejre 20-året for udgivelsen af sit debutalbum Dominologi, og samtidig er han aktuel med sit tiende album Fuck L.O.C., der bliver udsendt i små bunker løbende hen over året – indtil videre er der udgivet seks numre, blandt andet et samarbejde med Aarhus V-gruppen Shooter Gang.

LÆS OGSÅ: FUCK L.O.C.-INTERVIEW 2: ” Shooter Gang har den rigtige indstilling til musikken”

ØreSound bliver afviklet med plads til 5000 personer fordelt på 10 zoner samt et VIP/B2B-område, hvor hvert område vil få den fulde festivaloplevelse med både mad, drikke, toiletfaciliteter og et sceneområde samt et loungeområde. 

Festivalen løber over tre dage på Tiøren på Amager, hvor hver dag har sit eget musikalske tema med henholdsvis URBAN, EDM og POP-musik – henholdsvis torsdag, fredag og lørdag den 12.-14. august.

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, TESSA, ARTIGEARDIT, B.O.C., L.O.C
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS, BASSHUNTER
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS, DREW SYCAMORE, LORD SIVA

Varm op til "MJ" featuring Shooter Gang:

ANNONCE