Nyhed

Nick Mason fra Pink Floyd giver endnu en koncert i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets giver koncert på Det Kgl. Teater, Gamle Scene mandag 16. maj 2022

Trommeslageren og komponisten Nick Mason er en af grundlæggerne af Pink Floyd og eneste medlem, der har været med i den legendariske gruppe hele vejen fra starten. Nick Mason har spillet på alle gruppens albums og ved alle Pink Floyds koncerter, fra 1968 til 1994 og ved deres kortvarige gendannelser i 2003, 2005 og 2007.

I 2018 annoncerede han bandet Nick Mason’s Saucerful of Secrets, der spiller sange fra Pink Floyds tidlige, psykedeliske år i slut-60'erne og start-70'erne, før de brød bredt igennem i 1973 med det storsælgende album Dark Side of the Moon.


Samme år gav bandet koncert i Forum Black Box i København. Sidste år skulle de have spillet på Værket i Randers, men den koncert blev udskudt til 14. maj 2022, og det er i den forbindelse, at gruppen nu giver yderligere et show i Danmark.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets består af Nick Mason på trommer og slagtøj, Guy Pratt på bas og sang, Gary Kemp (eks-Spandau Ballet) på guitar og sang, Lee Harris på guitar og sang og Dom Beken på keyboards. Denne gang lover de som noget nyt at spille det mere end 20 minutter lange nummer "Echoes" fra 1971-albummet Meddle.

GAFFAs anmelder var i øvrigt ganske positivt indstillet over for koncerten i Forum Black Box i 2018.


LÆS OGSÅ: Lun legende leverede varen på Frederiksberg

Billetsalget starter fredag 11. juni kl. 13.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med klassikeren "One of These Days":

ANNONCE