Nyhed

Sangskriver-festivalen Nashville Nights offentliggør det fulde program

GAFFA.dk – alt om musik

Der er nationale og internationale legender inden for sangskrivning på festivalens program

Den splinternye sangskriverfestival Nashville Nights International Songwriters Festival, der får premiere i Odense den 17.-19. september i år, har i dag offentliggjort 26 nye navne til årets program. 

Festivalen meddeler, at Tim Nichols, Tony Lane, Jeffrey Steele, Bob DiPiero, Bridgette Tatum, Eric Paslay, Sweet Tea Trio, Douwe Bob, Tim Christensen, Kasper Eistrup (billedet), Starlingville, Nash & The Red House, Dan Healy, Cameron Havens, Helene Cronin, Brent, Michael Wood, Tupelo Honey, Brandon Steadman, Texas Hill, Arvid Nielsen, Scott Sean White, Russell Sutton, Jason Charles Miller, Garrett Thompson, Barrett Baber, Jeff Silvey, Trish Coatney Silvey og Jim Kaufmann lægger vejen forbi Odense til sangskriverfestivalen. 


Blandt hovednavnene er Tim Christensen, der både er kendt som soloartist og som en del af Dizzy Mizz Lizzy, og Kashmir-forsangeren Kasper Eistrup, der vil tale om sin sangskrivning (og ikke give koncert, som vi først fejlagtigt fik skrevet, red.). Det var planlagt, at Kashmir skulle genforenes til tre arenakoncerter i 2020, men det fik pandemien desværre sat en stopper for, og gendannelsen bliver først i 2022. 

Fra USA kommer der en håndfuld superdygtige sangskrivere, blandt andet Tim Nichols, der har skrevet sange for store coutrysangere som Keith Whitley, Tim McGraw, Faith Hill og Alan Jackson. Derudover kommer Jeffrey Steele, der har skrevet sange for navne som LeAnn Rimes, Rascal Flatts, Billy Ray Cyrus, og Tony Lane, der blandt andet har skrevet for Lee Ann Womack og Sara Evans

Intentionen med festivalen er at inspirere, underholde og motivere sangskrivere og musiklyttere på tværs af genrer, alder og landegrænser. Gæsterne vil på festivalen komme helt tæt på sangskrivning og performance med unikke optrædener, der er skræddersyet til arrangementet. Under festivalen byder 60 danske og internationale sangskrivere og kunstnere på akustiske set-ups, talks, debatter og writers rounds.


Rammerne for festivalen i år er sat ud fra Covid-19 restriktionerne fra efteråret 2020. Billetsalget for festivalpas til alle tre dage starter i morgen, den 4. juni. Her opforders man til at vælge, hvilke arrangementer man vil deltage i, så festivalen kan sikre, at man kan overholder mulige restriktioner, og at ingen går forgæves. Salg af billetter til enkelt-events starter fredag den 18. juni kl 10.00.

LÆS OGSÅ: International sangskriverfestival med store navne i Odense 

Billetter kan købes lige her.


LÆS OGSÅ: De Grimmeste Aftner klar med flere navne 

ANNONCE