Nyhed

Springsteen vender tilbage til Broadway

GAFFA.dk – alt om musik

Optræder på Broadway fra slut-juni til start-september

Bruce Springsteen vil inden længe atter fremføre sit akustiske soloshow Springsteen on Broadway, sådan som han gjorde 236 gange mellem oktober 2017 og december 2018, og som er blevet til en udsendelse på Netflix og et livealbum.

Showet er baseret på Springsteens selvbiografi Born to Run fra 2016, og han optræder solo med sange på akustisk guitar, klaver samt med anekdoter fra sit liv.


"Jeg elskede at lave Springsteen on Broadway, og jeg er begejstret over at blive spurgt om at opføre showet igen som en del af genåbningen af Broadway,” siger Springsteen på sin hjemmeside.

Showet bliver fremført på udvalgte dage fra 26. juni til 4. september i St. James Theatre på Broadway, hvilket ikke er det samme sted som sidst, hvor det blev spillet på det noget mindre Walter Kerr Theatre i nærheden.

New York er i fuld gang med at genåbne, og siden 19. maj har teatre haft lov til at genåbne med enten fuld eller næsten fuld kapacitet – dog skal man mange steder, også til Springsteen on Broadway, fremvise bevis for at være vaccineret mod Covid-19 for at få adgang. På nuværende tidspunkt er knap halvdelen af staten New Yorks indbyggere færdigvaccinerede.


De store teaterproduktioner på Broadway åbner dog først den 14. september.

Springsteen on Broadway gav i øvrigt Springsteen en særpris ved teaterprisshowet Tony Awards i 2018.

LÆS OGSÅ: Springsteen-film: Et overbevisende one man show


Hør livealbummet Springsteen on Broadway:

ANNONCE