Nyhed

Frankie – tidligere sanger i Wong Boys – er klar med videoen "Fuck De Unge", med Erann DD på trommer

Frankie har efteråret igennem underholdt med sin dagog, som talte ned til udgivelsen af ep'en "Drikke Penge". Nu er han klar med singlen "Fuck De Unge"

Den danske sanger og sangskriver Frankie, tidligere kendt som Frank Ziyanak og som sanger i Wong Boys og Death to Frank Ziyanak, udgiver senere i efteråret ep’en "Drikke Penge". Som optakt til udgivelsen skrev Frankie en underholdende dagbog, som vi på GAFFA fik lov til at bringe. Tidligere har Frankie udgivet førstesinglen "De Grimmeste Venner I Byen". Nu er Frankie klar med sin anden single, nemlig "Fuck De Unge", som ligeledes er at finde på ep’en.

Du kan høre sangen i klippet herover.

Sangen handler kort og godt om, hvordan Frankie er træt af nutidens unge mennesker, der ikke bestiller ret meget. Om sangen og indledningen til denne siger Frankie selv: "Erann DD spiller trommer på dette track. Det startede med, at vi mødtes til et bryllup i Jylland for nogle år siden, hvor vi begge var hyret. Erann fik damerne til at dåne, og jeg fik tykke mænd til at danse. Spol lidt frem i tiden, og vi står og tisser over kors i en baghave og bliver enige om at lave noget sammen. Heldigvis blev det til musik."


 

ANNONCE