Nyhed

VERZUZ: Livestreamede musik-battles melder klar med næste duel

GAFFA.dk – alt om musik

Næste episode bliver med rapperne Eve og Trina

For få dage siden blev det annonceret, at den næste episode af producerne Timbaland og Swizz Beatz’ online-transmitterede serie Verzuz kommer til at være med to af årtusindskiftets største kvindelige rapnavne, nemlig Trina og Eve. Afsnittet bliver livestreamet natten efter onsdag den 16. juni kl. 02:00 natten til torsdag dansk tid via Verzuz' instagram

“Tid til at fejre dronningerne! VORES FØRSTE KVINDELIGE RAPPER-VERZUZ” står der i et opslag fra Verzuz’ instagram:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af VERZUZ (@verzuztv)

 

Den første episode af Verzuz var en dj-battle mellem Timbaland og Swizz Beatz i marts sidste år, der blev sendt via Instagram Live. Formatet er efterfølgende blevet til, at to kunstnere i hver episode får lov at spille hits fra hver sit respektive musikkatalog, i to runder af 10 sange. Kunstnerne teames op, så de er fra det samme musikalske felt og er den samme type musikere, for eksempel sangere versus sangere, producere versus producere og så videre.

Verzuz har indtil videre budt på musikdueller mellem Erykah Badu og Jill Scott, T-Pain og Lil Jon, RZA og DJ Premier, Ludacris og Nelly, Alicia Keys og John Legend, DMX og Snoop Dogg, Gladys Knight og Patti LaBelle, Ashanti og Keyshia Cole, Raekwon og Ghostface, Redman og Method Man og mange flere. Lige nu kører tredje sæson. Den første sæson af serien løb af stablen i marts, april og maj sidste år, og anden sæson varede fra november 2020 til februar i år. 

Eves debutalbum Let There Be Eve...Ruff Ryders' First Lady fra 1999 nåede førstepladsen af Billboards Top 200. Ligeledes gjorde opfølgeren Scorpio fra 2001, der blev ført an af hitsinglen “Let Me Blow Ya Mind”. Eve er mangeårig ven af Swizz Beats, og de to var i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne en del af hiphopkollektivet og pladeselskabet Ruff Ryders, der blandt andet også talte DMX og The LOX. 

Trina blev et navn, efter hun i 1998 gæstede Trick Daddy-nummeret “Nann”. Siden da har den produktive Miami-rapper udgivet seks studiealbum, fire ep’er og hele 11 mixtapes. Hun debuterede i år 2000 med Da Baddest Bitch, og i 2014 indgik hun på Billboards liste over kvindelige rappere der ændrede hiphop

LÆS OGSÅ: Nyt album på vej fra Doja Cat – med markante gæster 

ANNONCE