Nyhed

Extreme Entertainment aflyst

Det stort opsatte aarhusianske show er gået i vasken på grund af blandt andet manglende billetsalg

I morgen den 10. november skulle der have været et stort musikalsk show under titlen "Extreme Entertainment" i den aarhusianske NRGI Arena, hvor der var planlagt koncerter med den amerikanske sangerinde Eve, danske Ida Corr samt Shonie, Shontelle, Trina, Fatman Scoop, Sisse Marie, Alexander Brown og Wafande. Det skulle have været den første store koncert i en koncertrække arrangeret af Brian Vestergaard og Sasan Safar.

I går aftes blev det offentliggjort, at Eve og Trina havde meldt afbud, og at billetprisen var sat meget ned. Nu skriver folkene bag arrangementet på deres Facebook-side, at hele arrangementet er aflyst på grund af manglende billetsalg og "andre forhindringer": 

"Kære alle sammen, vi er rigtig kede at at måtte meddele jer, at på grund af manglende billetsalg og andre forhindringer er vi nødt til at aflyse koncerten i morgen. Vi takker alle som har været med til at bakke op omkring koncerten og gjort deres for, at det skulle blive en succes. Alle, som har købt billetter, kan få pengene tilbage gennem Billetnet. Endnu engang beklager vi rigtig meget over for jer alle sammen. De bedste hilsner, Extreme Entertainment," kan man læse på Extreme Entertainments Facebook-side.


Da koncerten blev annonceret først i oktober, fortalte Brian Vestergaard til Aarhus Onsdag, at der var planlagt 10 Extreme Entertainment-shows i 2013, men om disse også bliver droppet, vides endnu ikke. Det har ikke været muligt for GAFFA at få en kommentar fra arrangøren Brian Vestergaard.

ANNONCE