Nyhed

VIDEOPREMIERE: M.I.L.K. vælger det søde liv frem for sixpack

GAFFA.dk – alt om musik

"Uanset om man er mand eller kvinde, skal man ikke gå rundt og slå sig i hovedet med et modeblad og græde over, at man ikke ser helt retoucheret ud"

Danske M.I.L.K. er klar med en ny single og en tilhørende video. "Everybody Is a Summer Body" er titlen på den 70'er-inspirerede sang, der oser af sommer og strand, og budskabet i både sang og video er, at en krop er en krop uanset formen. Se videoen nedenfor.

M.I.L.K. med det borgerlige navn Emil Wilk udtaler:


“I min bog er appetit på livet den mest dragende kvalitet. Og uanset om man er mand eller kvinde, skal man ikke gå rundt og slå sig i hovedet med et modeblad og græde over, at man ikke ser helt retoucheret ud. Det er det, sangen handler om. Alle kroppe er sommerkroppe – uanset hvordan de ser ud. Et stort smil er vigtigere end sixpack og store muller. Super duper simpelt.”

Musikvideoen er instrueret af Bertil Vorre og viser klip fra det ældre fiktive amerikanske tv-program “Songs that changed the world”, hvor den karismatiske vært, Michael Johnson, fortæller om det verdenskendte hit "Everybody is a Summer Body", hvis kropspositive filosofi lærte den franske ungdom og en hel generation at elske sig selv og deres sommerkroppe. 

Værten præsenterer en række klip “fra en gammel fransk tv-dokumentar fra slutningen af 1970erne, der viser tilblivelsen af det massive sommerhit”, og her ser vi M.I.L.K. indspille sangen sammen med en gruppe af mennesker, der også viser stor alsidighed, når det gælder krop og påklædning.


Sangen er en forløber for M.I.L.K.s andet album, der udkommer 10. september. Han har tidligere udgivet de to ep'er A Memory Of A Memory Of A Postcard (2017) og Maybe I Love Kokomo (2018) samt debutalbummet Always Summer Somewhere (2020).

Den frankofile dansker fik allerede et mindre hit i Frankrig i 2016 med sin debutsingle "Following the Sun" og har senere fået kontrakt med den franske afdeling af det multinationale pladeselskab Capitol Records. Han har arbejdet sammen med en række store franske navne som Benjamin Biolay, The Avener, The Geek, Nemir, Møme og Tiken Jah Fakoly. Herhjemme har han samarbejdet med blandt andre Jeuru, August Rosenbaum, Saso og Soleima. 

LÆS OGSÅ: M.I.L.K. – Den frankofile dansker


Se videoen til "Everybody Is a Summer Body":

ANNONCE