Nyhed

De Grimmeste Aftner præsenterer koncerter i samarbejde med Kvinder I Musik

GAFFA.dk - Alt om musik

Årets koncertrække åbnes af to dygtige kvinder fra det danske vækstlag 

De Grimmeste Aftner i Brabrand har annonceret en række koncerter hen over foråret og sommeren. Det første event i rækken er arrangeret i samarbejde med #KIM ‒ Kvinder I Musik – og bliver afviklet lørdag den 29. maj i den grønne oase i Brabrand, hvor to lovende navne fra det danske vækstlag ‒ nemlig iomfro og Reveal Party (billedet) ‒ giver koncert.

Bag kunstnernavnet iomfro er Alma Kjær Agergaard. Hun udgav sin debutsingle “ægte kvinde” på Kvindernes Internationale Kampdag, den 8. marts, i år. imofros lyd er poetisk pop, med tekster om at være ung og alt, hvad der hører med til det, på dansebare numre.


Reveal Party udgav sin debut-ep You Stole A Year of My Life sidste sommer, og udgivelsen fik blandt andet fire stjerner af GAFFA. Reveal Party ‒ med det borgelige navn Emily Nyhuus ‒ præsenterer et smukt og sårbart tekstunivers, hvor hun blandt andet deler ærlige og selvbiografiske fortællinger om at være transkønnet kvinde. 

#KIM er en Aarhusbaseret nonprofitorganisation, der arbejder for diversitet og ligestilling på den danske musikscene. #KIM ønsker at udfordre kønsubalancen i musikbranchen med det udgangspunkt, at kunst og kultur skal afspejle verden, som den tager sig ud, og efterstræber derfor, at der skal være en 50/50 fordeling af kønnene både på og bagved scenen.

Da GrimFest i Brabrand ligesom stort set alle andre danske sommerfestivaler blev aflyst i 2020, reagerede arrangørerne hurtigt og fik i stedet koncertrækken De Grimmeste Aftner stablet på benene. De Grimmeste Aftner bliver som udgangspunkt afviklet som siddekoncerter med 500 publikummer, men vil dog kunne skaleres op alt efter restriktionerne, både med siddende og stående koncerter.


Kvinder I Musik-arrangementet kan opleves den 29. maj klokken 18.00.

Billetsalget er startet i dag, og billetter kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve til sommer


ANNONCE