Nyhed

Den Grænseløse Festival 2021 melder klar – se årets program

GAFFA.dk – alt om musik

En hyggelig lille festival med musik, mad, fællesskab, kunst og meget mere

Den grænseløse festival er, med sine omtrent 500 årlige gæster, en af de mindre danske festivaler. Derfor kan arrangørerne med ro i maven melde grønt lys for årets arrangement, som bliver afholdt den 20.-22. august ved kysten ved Jernhatten på Djursland. I samme omgang har festivalen annonceret programmet for i år. 

Musikprogrammet består i år af rocktrioen Baby In Vain (billedet), det genreblandende instrumentalorkester Ibrahim Electric, den poetisk, alternative rockgruppe Sært Skarn, jazz-folk-gruppen Hvalfugl, world-bandet Fastpoholmen, reggae-kollektivet Guiding Star Orchestra og det jamaicansk inspirerede ska-band Babylove & the van Dangos.


Den grænseløse festival har eksisteret siden 2018, og den er drevet af lokale folk, der har deres daglige gang på Djursland. Ud over musikken og fællesskabet er kunst, måltider og natur også en del af den lille festival. Aktivitets- og kunstprogrammet byder på poetiske oplæsninger, fermenterings- og alkymiworkshops, performances og en festivalpublikation, der skabes under festivalen. Derudover kan man blandt andet også være med til morgenkor, til yoga og til at lave bål på stranden.

Måltiderne er et omdrejningspunkt for fællesskabet, og arrangørerne har i samarbejde med lokale økologiske producenter fået implementeret kompostering, genbrugsmaterialer og affaldssortering på festivalen. For arrangørerne er bæredygtighed nemlig også særligt essentielt:

“Den grænseløse festival er en organisk helhed – både kulturelt, kunstnerisk og miljømæssigt. Vi vil ikke efterlade affald, men derimod bevidsthed, inspiration og virkelyst,” udtaler Anna Oline Frieboe, der er medlem af festivalens styregruppe.


Festivalbilletten inkulderer alle måltider samt drikkevarer fra Ebeltoft Gårdbryggeri, og billetter kan købes lige her.

Prisen for en standardbillet er 1700 kr., studerende kan nøjes med at slippe 1350 kr., og børnebilletter koster 600 kr. 

LÆS OGSÅ: Jelling Musikfestival medarrangør af ny festuge


ANNONCE