Nyhed

Kun For Forrykte Festival gennemføres – men udskydes

GAFFA.dk – alt om musik

Stort set hele programmet rykker med

Den selverklærede hippiefestival Kun For Forrykte på Falster har efter nøje overvejelser valgt at rykke festivalen fra start-juni til den sidste weekend i august for at sikre, at publikum, musikere og leverandører kan få den bedst mulige festivaloplevelse. Det er heldigvis lykkedes festivalen at rykke omtrent hele programmet inklusive hovednavnet Ten Years After (billedet).

Festivalleder Frederik Schnoor udtaler:
"Regeringens forsinkede genåbningsplan samt de manglende retningslinjer for festivaler selv af vores størrelse på under 2000 mennesker har gjort, at vi har måttet tage denne beslutning for at sikre festivalens overlevelse i år. Med afvikling i august kan vi sikre, at festivalen bliver så normal som muligt trods corona, og vi kan have et stående publikum med fri bevægelighed i to sektioner à 500. Og hvem ved – måske kan vi helt undgå sektionering, hvis sommeren udvikler sig positivt".

Han forsætter:

"Vi håber, at rigtig mange af vores billetkøbere er klar på at beholde deres billetter og deltage på de nye datoer, og vi ved, at der virkelig er brug for, at små festivaler som Kun For Forrykte bliver gennemført her i 2021, så festival-faklen ikke slukkes, og ånden bliver båret videre til bedre tider. Vi har kæmpet en lang sej kamp for overlevelse og lever lige nu efter mantraet fra den gamle Christiania-plade " I kan ikke slå os ihjel ". Gennemførelsen af årets festival handler om hele fødekæden, så musikere, leverandører, lydfolk og arrangører i sidste ende kan overleve, mens publikum stadig får en fantastisk, forrykt god oplevelse."

Festivalen vil, efter de nye retningslinjer lander den 21. maj, forholde sig til, hvordan campingkravene for mindre events kommer til at udmønte sig, og om hvorvidt festivalens nye campingområde kan realiseres. Campingbilletkøbere får naturligvis besked som udviklingen, men opfordres pt. til at beholde deres billetter.

Da festival-campen ligger særskilt fra festivalpladsen og blot kan rumme 200 telte på almindelige campingvilkår, er der ifølge festivallederen brug for mere info, før der tages beslutninger om dette.

Kun For Forrykte Festival 2021 vil med den foreløbige plan rumme et maksimum på 1000 gæster per dag, med mulighed for at opjustere, alt efter hvordan retningslinjerne for sektionering udmønter sig over sommeren.

Festivalen melder om under 100 billetter tilbage i salg og forventer en
udsolgt festival til august.


Købte billetter gælder til de nye datoer. Billetkøbere, som har brug for at få refunderet billet grundet nye datoer, eller ændre en dagsbillet, da visse bands er rykket til nye datoer, kan skrive til 
[email protected]

Publikum opfordres endvidere til at booke nye datoer for deres egne overnatningsmuligheder i god tid – det være sig B&B, hoteller, Stubbekøbing Campingplads og lignende.

LÆS OGSÅ: Festivalen 5700 Summer vender tilbage – med flere end 40 navne

Programmet ser ud som følger – der kommer enkelte tilføjelser:


FREDAG den 27. august
Ten Years After
Electric Boys
Cross / Schack / Ostermann
De Underjordiske
Uffe Lorenzen
Wendy McNeill
Bite The Bullet
Januar
Jakobsen og Friværdien
Select Captain
Mikkel Falk Møller – Musictalk om Club 27...( Jimi Henrix, Janis Joplin, Jim Morrison med flere)

LØRDAG den 28. august
Young Flowers
Stepp 2
Dale Smith Blues Band
Tømrerclaus
Walther & Band
Jay Smith
Monique Mai
Daniel Jul
Hammond Orgasm
Burnin Red Ivanhoe

ANNONCE