Nyhed

LYT: Lana Del Rey udgiver tre nye sange

GAFFA.dk – alt om musik

De nye numre varmer op til et album i juli

Selvom det kun er to måneder siden, Lana Del Rey senest udgav et nyt album, Chemtrails over the Country Club, er hun allerede begyndt at varme op til sit næste udspil. Hun har netop udsendt tre nye sange som en forsmag på sit næste album, Blue Banisters, der udkommer 4. juli på den amerikanske uafhængighedsdag og bliver hendes ottende album.

De tre nye sange har titlerne "Blue Banisters", "Text Book" og "Wildflower Wildfire", og du kan høre dem nedenfor. "Blue Banisters" og "Wildflower Wildfire" er ballader i Lana Del Reys velkendte stil, mens "Text Book" har en smule mere tempo.


Umiddelbart efter at have udsendt albummet Chemtrails over the Country Club annoncerede Lana Del Rey et album, der skulle have titlen Rock Candy Sweet og ville udkomme den 1. juni. I en Instagram-story, citeret af NME, forklarede Del Rey, at albummet ville "udfordre beskyldninger om kulturel appropriaton og at glorificere vold i parforhold". Siden har hun ikke sagt mere om dette album, og om det er blevet konverteret til Blue Banisters eller droppet, vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey annoncerer nyt album igen – lover hævn over kritikere

GAFFAs anmelder var begejstret for albummet Chemtrails over the Country Club.


LÆS OGSÅ: Lana er stadig på toppen

Lyt til de tre nye sange:

ANNONCE