Nyhed

MØ er tilbage – ny single og video, "Live to Survive"

GAFFA.dk – alt om musik

MØ udsender desuden sit tredje studiealbum til efteråret

MØ har netop udgivet en ny single, "Live to Survive", og en tilhørende video. Singlen er en dansabel uptempo-sang og er produceret af danske Sylvester "Sly" Sivertsen, der også har produceret Dua Lipas aktuelle hit "We’re Good", samt af engelske SG Lewis (Robyn, Rhye, Dua Lipa med flere). Sangen er skrevet af MØ i samarbejde med Sly, SG Lewis og Caroline Ailin, hvor sidstnævnte har været med til at skrive flere hits til Dua Lipa. Se videoen, der er instrueret af Joanna Nordahl, nedenfor.

Sangen er første nye single fra MØ siden "On & On", der udkom i november 2019 i forbindelse med remixalbummet Walshy Fire presents: MMMMØ – The Mix. Til efteråret udgiver MØ sit tredje studiealbum.

Om "Live to Survive" siger :
”Sangen handler især om at gå igennem en svær tid og komme tilbage endnu stærkere på den anden side. Men den handler også om at tilgive sig selv for de fejl, man har begået. Det kommer til at ske mere end én gang i løbet af livet, så man bliver nødt til at komme op på hesten igen.”

MØ debuterede i 2013 med singlen "Glass", fik samme år sit første danske hit med "Pilgrim" og udgav i 2014 debutalbummet No Mythologies to Follow, der vakte stor opmærksomhed herhjemme  og også gjorde sig bemærket i udlandet. Hun brød for alvor igennem internationalt i 2015 som vokalist på Major Lazers megahit "Lean On" og har siden hittet globalt med blandt andet "Final Song" og "Cold Water", sidstnævnte i samarbejde med både Major Lazer og Justin Bieber. I 2018 udgav hun sit andet og hidtil seneste studiealbum, Forever Neverland, der altså til efteråret bliver fulgt op af et nyt album.

LÆS OGSÅ: Stort MØ-interview: ”Jeg har altid følt håb og samhørighed over det, der er råt og ægte”

Se videoen til "Live to Survive":

ANNONCE