Nyhed

Nye overgrebsanklager mod Manson: "Verdens værste monster"

GAFFA.dk – alt om musik

Fotomodellen Ashley Morgan Smithline beskylder chokrockeren for overgreb

Advarsel: Det følgende indeholder detaljerede beskrivelser af overgreb

Endnu en kvinde er gået ud i offentligheden med beskyldninger mod Marilyn Manson for overgreb. Denne gang er der tale om fotomodellen Ashley Morgan Smithline, som Manson ifølge Smithline havde et forhold til fra 2010 til 2012.

I et interview med magasinet People fortæller Smithline, at Manson voldtog hende, skar i hende – blandt andet skulle han have skåret sine intialer i hendes hår – og låste hende inde i et lydtæt rum af glas, som han kaldte "de slemme pigers rum", når hun "pissede ham af".

"Du kan ikke voldtage nogen, som du elsker," skulle Manson have fortalt til Smithline, som også udtaler:

"Der er forskel på at vågne ved, at du har sex med nogen på en rar måde om morgenen og så på at vågne op ved, at der er nogen, der har sex med din sovende krop, mens du er bundet, bliver skreget ad og ikke nyder det, og han griner sadistisk, eller har stoppet min mund til eller noget i den stil".

Smithline fortsætter:

"Han skar mig i maven og drak mit blod. Så fik han mig til at drikke sit blod. Jo mere, jeg lod ham såre mig, jo mere elskede jeg ham, og jo mere beviste jeg det over for ham."

Ifølge Smithline kontaktede Manson hende første gang i sommeren 2010 i forbindelse med en filmrolle. "Han lokkede mig med sin endeløse intelligens," fortæller hun. "Vi talte om Nabokov og Tolstoj og udenlandske film og ikke på en prætentiøs 'første år på filmskolen'-måde. Det var på en måde, der virkelig satte pris på film og litteratur."

Imidlertid blev Manson mere og mere nærgående i den kommende tid, fortæller Smithline, og det gik helt galt, da hun flyttede ind hos Manson i hans lejlighed i West Hollywood. Et sted, hun kalder et "sort køleskab". Hun kalder også Manson for "det mest rædselsvækkende monster i verden".

En talsperson for Manson afviser alle beskyldninger over for People: "Der er så mange usandheder i hendes påstande, at vi ikke ved, hvor vi skal begynde med at besvare dem," lyder det. Talspersonen afviser også, at Manson og Smithlines forhold varede to år, fra 2010 til 2012. "Dette forhold, i det omfang det var et forhold, varede ikke engang en uge".

Ashley Morgan Smithlines anklager kommer efter, at skuespilleren Evan Rachel Wood i februar kom med beskyldninger mod Manson for overgreb, og hun blev fulgt af flere kvinder med lignende anklager. FBI er begyndt at undersøge sagen, og for få dage siden sagsøgte skuespilleren Esme Bianco Manson for overgreb. 

Marilyn Manson har tidligere afvist alle anklager og sagt, at alle hans forhold var præget af gensidigt samtykke.

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-skuespiller sagsøger Marilyn Manson for overgreb

ANNONCE