Nyhed

Nystartet spillested byder på sommerkoncerter på Mols

GAFFA.dk – alt om musik

Det er heldigvis ikke alle sommerens musikarrangementer, der er aflyst 

Det nystartede spillested Sølballegaard i Nationalparken Mols Bjerge inviterer til sommerkoncerter, fællesspisning og andre kulturelle arrangementer hen over sommeren og efteråret. Navne som KH Marie, Alberte Winding, ANYA, Kira Skov og Kasper Staub har tidligere lagt vejen forbi gården på Mols, og forude venter Katinka Bjerregaard, Dopha, Selma Judith med flere.

Sølballegaard er båret af stærke værdier, som for eksempel større mangfoldighed i musikbranchen, hvilket er en af grundene til, at der en overvægt at kvinder på musikprogrammet, der kan ses længere nede. 


Spillestedet udfordrer derudover de gængse koncertformater ved for eksempel at kombinere koncerter med guidet vandretur, foredrag eller faciliterede samtaler mellem artist og publikum.

Sølballegård har plads til 80 siddende gæster i koncertsalen med de nuværende coronarestriktioner ‒ men under normale omstændigheder er der plads til langt flere. Til koncerterne lægges der vægt på at skabe en intim stemning med fokus på musikalsk kvalitet og tilstedeværelse, så det vil aldrig være målet at lave koncerter for et kæmpestort publikum.

Se musikprogrammet længere nede og læs mere på Sølballegaards hjemmeside


LÆS OGSÅ: Ny bæredygtig festival skal motivere og inspirere 

Se det foreløbige program for 2021 her:

8/5: Katinka (billedet) Solo – talk og koncert 


22/5: Tomas Høffding og Jacob Bellens – talk og koncert

27/5: Dopha

2/6: Lowly


30/6: Silja Okking Børnejazz

6/7: Selma Judith

7/7: Bremer/McCoy


24/7: Fallulah

3/8: Alberte Winding Duo

1/9: Liss


5/9: Ginne Marker – guidet vandretur og koncert

16/10: Goss

ANNONCE