Nyhed

The Simpsons udgiver Morrissey-inspireret sang

GAFFA.dk – alt om musik

Morrissey selv er bestemt ikke begejstret

Den Morrissey-inspirerede sang, som var med i et afsnit af serien The Simpsons sidste måned, er blevet udgivet på diverse streamingtjenester. Det skriver NME. ”Everyone is Horrid Except Me (And Possibly You)” er sunget af Benedict Cumberbatch og kvinden bag Lisa Simpsons stemme, Yeardley Smith.

Sangen er sunget af karakteren Quilloughby (Benedict Cumberbatch). Quilloughby er en humørsyg britisk indiesanger og frontmand i The Snuffs, som bliver Lisa Simpsons imaginære ven.


Nummeret er blandt andet skrevet af Bret McKenzie fra Flight of the Conchords.

Sangen stammer fra episoden ”Panic on the Streets of Springfield”, som er en reference til The Smiths sang ”Panic” fra 1986.

Morrisseys hold kritiserer episoden og dens referencer. Sangerens manager har udtalt, at showet er blevet værre de seneste år.


Morrissey kommenterer selv, at hadet til ham fra skaberne af The Simpsons, er åbenlyst. Han siger endvidere, at han ville lægge sag an mod showet, hvis han havde ressourcerne og advokaterne til det.

Han afslutter:

”Du bliver foragtet, hvis din musik påvirker mennesker på en stærk og smuk måde, da det ikke er nødvendigt i musik længere. Faktisk er det værste du kan gøre i 2021 at give en smule styrke til andre menneskers liv”.  


LÆS OGSÅ: Morrissey: ‘’At skrive for The Simpsons kræver åbenbart kun komplet uvidenhed’’

Hør sangen lige her:

 


ANNONCE