Nyhed

Tivoli afslører programmet for Lillefredag – og de næste navne til Havefest

GAFFA.dk – alt om musik

Blandt andre Artigeardit, Lord Siva og Ida Laurberg kan opleves til Lillefredag

Tivoli har netop afsløret programmet for de næste tre måneders torsdagskoncerter, også kendt som Lillefredag. I år rummer plakaten både upcoming navne og lidt mere etablerede kunstnere, eksempelvis Artigeardit og Lord Siva, og Lillefredag vil ligesom sidste år finde sted på Plænen.

Samtidig er haven klar med de næste to kunstnere til årets nye koncept, Havefest, der erstatter Fredagsrock, som er udskudt til senere på sommeren grundet de nuværende corona-restriktioner. Og det bliver henholdsvis Peter Sommer den 28. maj og Hugorm med Simon Kvamm i front den 4. juni. Både Peter Sommer og Hugorm vil ligeledes optræde på Plænen.


Chef for musik og underholdning i Tivoli, Thor Feilberg siger om programmet til Lillefredag: 

”For Tivoli betyder det utrolig meget, at vi både kan give en lang række up-and coming artister plads på vores scener, samtidig med at vi også har mulighed for at få mere etablerede navne på sætlisten til Lillefredag. På den måde kan vi være med til at støtte op om flere forskellige dele af musikbranchen, som i den grad har lidt under Covid-19. Vi glæder os enormt meget til at komme i gang, og ikke mindst til at give vore gæster en Covid-19-sikker koncertoplevelse.”

Lillefredag-program for maj, juni og juli 2021:


Den 27.5 kl. 19: Batsheba og Angående Mig

Den 3.6 kl. 19: Undertekst og IAMJJ 

Den 10.6 kl. 19: Ivansito og Ida Laurberg (billedet)


Den 17.6 kl. 19: Emil Stabil 

Den 24.6 kl. 19: Maddy og Mina Okabe

Den 1.7 kl. 19: BBYBites og Uro 


Den 8.7 kl. 19: Artigeardit 

Den 15.7 kl. 19: Pind

Den 22.7 kl. 19: Lord Siva


Den 29.7 kl. 19: De Danske Hyrder

For at kunne overholde de gældende Covid-19 restriktioner skal alle gæster, der ønsker at deltage i koncerterne under Havefest have et armbånd på, som giver adgang til en bestemt sektion. Der er to sektioner à 500. Man kan ikke reservere i forvejen, og armbåndene udleveres i hhv. Tivolis Kaffebar til sektion 1 og Nohrlundbaren ved Rutsjebanen til sektion 2.

LÆS OGSÅ: ØreSound Festival klar med tre nye navne


ANNONCE