Nyhed

Danskere laver gratis Bruce Springsteen-brætspil

GAFFA.dk - Alt om musik

I spillet skal man som ung Springsteen finde sin plads i musikindustrien 

‘’Det er 1969. Du er 19 år gammel og efterladt i den lille by Freehold i New Jersey, med få penge på lommen og en guitar. Og hele livet foran dig. Du har kun én drøm: et liv med ROCK AND ROLL’’, lyder de introducerende ord i præsentationen af det nyudkomne Bruce Springsteen-brætspil.

De danske kammerater Søren Kitaj og Knud Jønsson har i fællesskab udviklet og udgivet brætspillet Becoming the Boss. Spillet handler om Bruce Springsteen og dennes kamp for at slå igennem som rockstjerne i Asbury Park de tidlige 1970’ere. Spillet blev udgivet i januar, efter halvandet års arbejde, af de to barndomsvenner.


Becoming the Boss tager udgangspunkt i sangerens tidligere karriere og er inspireret af Springsteens selvbiografi Born to Run og efterfølgende show på Broadway. For at vinde spillet skal man lave et band, skaffe sig en pladekontrakt og havne på forsiden af magasinerne Times eller Newsweek, ligesom ‘’The Boss’’ selv.

Spillet er beregnet til to-fire spillere og varer cirka tre timer. Det kan downloades gratis via dette link og skal blot printes og klippes ud. På hjemmesiden findes også en guide til spillet ‒ herefter er det bare at spille løs! Og så skal man naturligvis høre gamle Bruce Springsteen-plader imens.

Becoming the Boss har netop fået omtalte af det anerkendte Springsteen-medie Backstreets.com 


Læs også: Bruce Springsteen frikendt for spirituskørsel

Kom i stemning med en koncertoptagelse fra 1973:


ANNONCE