Nyhed

Drake slår endnu en rekord i år

GAFFA.dk – alt om musik

2021 har allerede været et succesfuldt år for rapperen, hvis sjette studiealbum vi stadig venter spændt på

I januar i år slog Drake Spotifys rekord ved at være den den første kunstner nogensinde, der er blevet streamet 50 milliarder gange sammenlagt. Nu har han endnu en gang udmærket sig, denne gang ved at være den første kunstner nogensinde, der debuterer med tre singler samtidigt på Top 3 af Billboards Top-100 liste, skriver NME.

De tre singler er fra Drakes nyligt udkomne ep Scary Hours 2, som kun er tre sange lang ‒ hvilket vil sige, at hele ep’en faktisk ligger på Top 3 lige nu, i den rækkefølge sangene ligger på ep'en. På førstepladsen på Billboard-listen er sangen ‘’What’s Next’’, og på andenpladsen er nummeret ‘’Wants And Needs’’ med Lil Baby.

Det tredje nummer, som ligger på tredjepladsen på Billboard-listen, er sangen ‘’Lemon Pepper Freestyle’’, der har en gæsteoptræden fra rapperen Rick Ross. ‘’Lemon Pepper Freestyle’’ er samplet fra den danske soulpopduo Quadrons sang ‘’Pressure’’, oprindeligt fra gruppens debutalbum Quadron fra 2009, dog her i en liveversion. 

Hør ‘’Lemon Pepper Freestyle’’ her:

Artiklen fortsætter efter videoen:

Kun to andre kunstnere har nogensinde haft tre sange på Top 3 på Billboard-listen samtidig før, nemlig The Beatles i 1964 og Ariana Grande i 2019, men altså ikke med debuterende sange på hitlisten. Derudover er Drake stadig den rapper, der har haft flest singler på førstepladsen på Billboard-listen, med ‘’What’s Next’’ som den ottende af slagsen.

Hør ‘’What’s Next’’ og se musikvideoen her:

Læs også: Cardi B slår vild rekord

ANNONCE