Nyhed

Ekspressen, tidligere kendt som Humørekspressen, inviterer til fest i København

GAFFA.dk - Alt om musik

Hele Danmark er inviteret med til fest, når gruppen fyrer op for en omgang euforisk og ekstatisk fællessang og farverige fortællinger

Musikkollektivet Ekspressen, tidligere kendt som Humørekspressen, inviterer til fest i Amager Bio i København, den 6. november. Koncerten bliver gruppens største til dato.

Ekspressen består af Klumben, Pharfar, Pewer og Chapper, og gruppen blev dannet i 2017. Siden er der kommet to albums fra gruppen, nemlig En lille én fra 2017 og Til ære for alle i 2019.


Gruppen står blandt andet bag sangen ‘’Solhverv’’, som Lord Siva lavede en super succesfuld fortolkning af sidste sommer. Senest har Ekspressen i år udgivet sangen ‘’Hun er fra Aalborg af’’, som kan høres lige her:

Artiklen fortsætter efter videoen


"For første gang arrangerer vi selv, og det bliver eneste gang i 2021, at vi inviterer indenfor til koncert. Det bliver en helt særlig og enestående aften – specielt for os selv. Der kommer gæster – venner fra nær og fjern – og hele Danmark er inviteret. Forvent det u-forventede, når køerne endelig skal på græs. Der er gode muligheder for, det bliver en aften, du aldrig vil glemme", fortæller Pewer.

Festlighederne kan opleves den 6. november, og billetter kan købes lige her.

ANNONCE