Nyhed

GAFFA-PRISEN 2021: Se med, når Annika Aakjær og Farveblind spiller til efterfesten

GAFFA.dk – alt om musik

GAFFA-Prisen sender optakt, show og efterfest live på TV2 Zulu og TV2 Play – til efterfesten spiller både Annika Aakjær og Farveblind.

I morgen går det ned! Vi sender 3,5 timers musikunderholdning direkte til dig, og i år kan du helt eksklusivt komme med bag kulissen, når vi sender efterfesten live fra Hotel Radisson Red i Aarhus. Aftenens vært på både optakt og efterfest Emil Thorup byder en masse af showets gæster velkommen i sofaen til bajere, hyggesnak og anekdoter. 

Liveunderholdningen fortsætter også, når de sidste priser er uddelt. Tune ind kl. 23.00, når vidunderlige Annika Aakjær spiller live fra hotellets lobby. Det samme gør fantastiske Farveblind. Så saml din coronaboble foran fjerneren og vær med til at nyde og hylde dansk musik i det omfang, den fortjener. 


LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Vi rydder sendefladen og broadcaster 3,5 timers musik-tv

Annika Aakjær albumdebuterede i 2008 og blev hurtigt et kultnavn blandt fans med sin blanding af både underfundige og dybfølte sange og sine stærkt underholdende kommentarer mellem sangene, når hun gav koncerter.

Gennem årene har hun fået et større og større publikum, og hun fik sit helt store gennembrud med en hylende morsom optræden til Zulu Comedy Galla i 2019. Annika Aakjær har også spillet skuespil både i film, tv og på de skrå brædder, og hun arbejder for tiden på sit fjerde album.


Farveblind væltede GAFFA-Prisen med en yderst heftig optræden i 2019. Siden da er den elektroniske gruppe udvidet fra grundbesætningen alias Magnus Pilgaard Grønnebæk (keyboard) og Jens Asger Lykkeboe (trommer) til også at omfatte bassist Anders Arendt.

Kombinationen af elektroniske elementer og liveinstrumenter er en eksplosiv cocktail hos Farveblind, og gruppen har ofte markante gæstevokalister med, både i studiet og live. Forvent at blive blæst bagover, når de optræder til GAFFA-Prisens efterfest.

SENDEPLAN TORSDAG DEN 4. MARTS (Live på TV2 Zulu og TV2 Play)


GAFFA-Prisen optakt: 20.25

GAFFA-Prisen 2021: 21.00

GAFFA-Prisen efterfest: 23.05


OBS: GAFFA-Prisen overholder naturligvis alle gældende restriktioner fra myndighedernes side.

ANNONCE