Nyhed

Glastonbury Festival annoncerer streaming-event – med store navne

GAFFA.dk – alt om musik

I kølvandet på aflysningen af festivalen for andet år i træk har arrangørerne fundet på en kreativ streaming-løsning

I slutningen af januar meldte engelske Glastonbury Festival ud, at festivalen desværre heller ikke ville finde sted i 2021. Nu er der gode nyheder fra festivalen, som i stedet afholder Live at Worthy Farm ‒ en fem-timers eksklusiv livestream-koncert lørdag den 22. maj.

På programmet er der en håndfuld store navne som Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice og DJ Honey Dijon. Derudover vil der også være overraskelsesoptrædener fra uannoncerede kunstnere.


Eventet bliver filmet af den Grammy-nominerede instruktør Paul Dugdale, der blandt andet har instrueret koncertfilm for Adele, Taylor Swift, og Ariana Grande, og som blandt andet vil filme rundt omkring på Worthy Farms, der er det sted, Glastonbury Festival normalt afholdes. Seerne vil under udsendelsen blive guidet af voice-overs fra nogle helt særlige gæster.

Live at Worthy Farm-eventet støtter ulandsorganisationen Oxfam, miljøorganisationen Greenpeace og NGO’en WaterAid, så vel som det bidrager til at kunne afvikle næste års Glastonbury Festival.

Billetter til eventet kan købes lige her


Se traileren for eventet her:

Læs også: UHØRT Festival er positive over for afvikling i år – for vækstlaget har brug for det  


ANNONCE