Nyhed

Nye værktøjer til de videokreative

GAFFA.dk – alt om musik

Hvis du sidder og laver musikvideoer hjemme, så er der godt nyt på vej, for Adobe har lige lanceret en række nye værktøjer i deres videoredigeringsprodukter

Videoproduktion er ikke længere noget, der kun er for topprofessionelle. De fleste kan i dag relativt let redigere videoer, både på telefon, tablet og ikke mindst computer. Men hvis du bliver bidt af videoredigering, så kræver det lidt mere komplette værktøjer, og her er Adobes programmer Premiere Pro, Premiere Rush og After Effect nogle af dem, der bliver foretrukket af såvel amatører som professionelle.

Specielt Premiere Pro har været et program, der har været svært at bruge, men Adobe har løbende gjort programmet lettere at gå til og lettere at lave præcis de effekter og tilretninger, de fleste har behov for.


Nu har Adobe så opdateret deres suite, og de tre videoredigeringsværktøjer, Premiere Pro, Premiere Rush og After Effects har fået nogle nye værktøjer, der gør det muligt at skabe helt nyt indhold, nye effekter og nye arbejdsmetoder.

De nye funktioner rækker lige fra hurtigere renderinger over bedre stabilisering og nye farvefiltre til bedre kopiering af lydspor.

Hvis du vil læse mere om de nye opdateringer i programmerne, så kan du finde flere informationer på adobe.com.


LÆS OGSÅ: Nu er Spotify oversat til dansk

ANNONCE