Nyhed

ABBA udgiver julesang

GAFFA.dk – alt om musik

Julenummeret ”Little Things” er allerede at finde på det nye album

Det er godt gang i den i ABBA-land. For kort tid siden landede gruppens første album i 40 år, nemlig Voyage. Nu er gruppen klar med endnu en udgivelse, nemlig en julesang. Det er dog ikke et helt nyt nummer, der ser dagens lys. Julesangen ”Little Things” er nemlig allerede at finde på netop Voyage. Den udkommer dog som nu som single i en speciel cd-udgivelse, der lander den 3. december. Det skriver NME.

Ifølge NME skulle der også være en video på vej til "Little Things" med juletema. Der er desuden lavet et jule-cover til singleudgivelsen. 


Netop dette nummers jule-spirit gik alt andet end ubemærket hen for GAFFAs anmelder, der gav Voyage fire stjerner og bemærkede følgende om comebacket og julesangen:

”Halvt inde i tredje nummer på ABBAs Kristus-hypede comeback Voyage måtte jeg knibe mig selv i armen. Det skete omtrent samtidig med, at børnekoret indfandt sig på ”Little Things”, som undertegnede opdagede var en vaskeægte julesang. For det hele er storeslemt. Som i virkelig, virkelig slemt. I front er en af ABBA-pigerne i gang med at rekonstruere en juleglæde, jeg ikke engang tror, moderne børn har, mens hele Björn og Bennys juleorkester – komplet med føromtalte børnekor – kører derudad. Jeg må knibe mig selv i armen – for i dette sekund fatter jeg alvoren: ABBA er tilbage – på godt og ondt.”

Og det er lige, hvad ABBA er. Tilbage. Foruden comeback-albummet, der blev annonceret tilbage i september, løftede de også dengang sløret for en koncertrække. Og det er ikke en almindelig ABBA-koncert, men en koncert, hvor man kan opleve Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid optræde digitalt med et 10-personers liveband. De fire avatars, eller ABBAtars, som de selv kalder dem, er fremstillet af digitale designere ud fra, hvordan medlemmerne så ud i 1979. De fire rigtige medlemmer af ABBA skal altså ikke deltage i koncerterne. Det hele kan opleves i den specialbyggede ”ABBA Arena” i Queen Elizabeth Olympic Park i London fra den 27. maj 2022. Billetter kan købes her.


Du kan allerede nu forudbestille cd-en, der er i et julecover, lige her.

Hør "Little Things" herunder:


ANNONCE