Nyhed

Aerosmith udgiver 50 år gamle optagelser

GAFFA.dk - alt om musik

Prøveoptagelsen indeholder blandt andet en af de tidligste versioner af "Dream On"

Aerosmith har fundet en hidtil uudgivet prøveoptagelse helt tilbage fra 1971 i deres arkiver, oplyser Spin. Og nu udsendes den officielt i anledning af den såkaldte Record Store Black Day i dag, den 25. november.

Albummet har fået titlen 1971: The Road Starts Hear, og som en smagsprøve har det legendariske band på forhånd delt en version af "Movin' Out", som også er at finde på pladen. Lyt til den nederst i artiklen.


Det originale bånd, som nu udkommer som 1971: The Road Starts Hear, har ligget uberørt i flere årtier. Men nu udkommer altså en finpudset version, som er blevet produceret af Steven Tyler, Joe Perry og Steve Berkowitz og blandt andet inkluderer en af de tidligste versioner af klassikeren "Dream On". 

The Road Starts Hear kommer på vinyl og som limited edition kassettebånd sammen med hidtil usete fotografier fra arkivet, billeder af den originale kassetteboks og liner notes skrevet af Rolling Stone Magazine-journalisten David Fricke. 

Aerosmith — 1971: The Road Starts Hear trackliste:
SIDE A:
1. Intro – Somebody
2. Reefer Head Woman
3. Walkin’ The Dog


SIDE B:
1. Movin’ Out
2. Major Barbara
3. Dream On
4. Mama Kin

Aerosmith blev dannet i 1970 i Boston, Massachusetts og har siden solgt mere end 150 millioner album på verdensplan. Det gør gruppen til et af historiens mest sælgende amerikanske rockbands, kun overgået af Eagles. Gruppen er kendt for talrige hits som "Dream On", "Walk this Way," "Angel", "Love in an Elevator", "Livin' on the Edge", "Cryin'" og "Jaded".

Det amerikanske veteranband skulle have givet en dansk koncert i 2020. Denne blev dog udskudt til 2021 grundet corona. Nu er koncerten blevet udskudt endnu en gang, nu til 2022, da Aerosmith har valgt at skubbe hele deres Europaturné. Koncerten skal finde sted ved Den Nye Lillebæltsbro den 16. juni 2022.


LÆS OGSÅ: Dansk Aerosmith-koncert udskydes til 2022

Lyt til den nye, gamle version af "Movin' Out" fra den kommende plade lige her:


ANNONCE