Nyhed

AiaSound Festival annoncerer kendt dj til 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske dj Steve Aoki gæster København til August 2022

Til sommer 2022 finder AiaSound Festival sted i København på Tiøren, og arrangørerne har netop annonceret, at den verdenskendte dj Steve Aoki er blevet tilføjet til næste års lineup. 

Steve Aoki er kendt for at skabe en fest med sine uptempo EDM-sange, hvor store stjerner som Kid Cudi, Blink-182, MGMT, Louis Tomlinson og BTS er featuring. Flere af Aokis sange har op til 400 millioner streams på Spotify.


Ud over at samarbejde med kendte musikere er Aoki også en af stifterne bag EDM-pladeselskabet DIM MAK og tidligere blevet kåret til USAs bedste dj. Samtidig er han kendt for at medbringe et brag af et sceneshow, hvor han tidligere har kastet blandt andet lagkager ud til de forreste gæster.

"Vi er så glade for at Steve Aoki, spiller på næste års AiaSound Festival. Han vil være med til at bygge på vores allerede stærke lineup, af danske og internationale artister," fortæller Jonas Nybro, der er talsperson for AiaSound Festival, i en pressemeddelelse.

AiaSound Festival 2022 har allerede annonceret syv navne, både danske og internationale. Den amerikanske rapper TYGA skal optræde og ligelides skal den danske rapper Artigardit. Festivalen byder også på masser af popmusik, når Clara, Tobias Rahim, Pauline, Hans Philip og britiske Becky Hill gæster AiaSound.


Der vil blive plads til 30.000 gæster på festivalen, som finder sted fra den 11.-13. august 2022 på Tiøren i København. Festivalen blev afholdt for første gang i 2021, dog gik den dengang under navnet Øresound. Tilbage i september, da festivalen skiftede navn til AiaSound, forklarede Jonas Nybro til GAFFA, at navneskiftet skyldtes international interesse.

Billetsalget til AiaSound Festival 2022 er allerede i gang, og du kan købe billetter lige her. 

LÆS OGSÅ: AiaSound-festivalen – tidligere ØreSound – klar med de første navne til 2022


Varm op til Steve Aoki på AiaSound med hans sang "Just Hold On" ft. Louis Tomlinson:

ANNONCE